.

.

Случајна орбита со променлива брзина на кабел

Случајна орбита со променлива брзина на кабел

DEN 1.67
Залиха
Достапно за нарачка

Нашиот 5 -инчен случаен орбита Сандер со собирање прашина има зголемување од 22% во перформансите во однос на претходниот модел. Силниот мотор со 4,5 засилувачи овозможува поголема заштита од преоптоварување. Другите карактеристики вклучуваат рачка специфична за подлога и странична рачка со две позиции за подобрена контрола и разноврсност. Овој Sander е направен со 100% конструкција на лежишта со топка, докажано дека е сигурна под индустриска употреба. Прифаќа додатоци од 5/16 до. 4,5 засилувач, само AC. Електронско бирање со променлива брзина 2.500-6.800 OPM. Случајна орбита, дејство за пескарење/полирање без вртење. Вклучува 5 "комерцијална контра баланс за употреба со 5" подлога за пескарење/полирање. Прифаќа додатоци од 5/16 - 24 вретено. Се одликува со две позиции (лево или десно) отстранлива странична рачка за поголема удобност и контрола. Компактен дизајн на лесна категорија - 7 lbs100% конструкција на топка и ролери.

Спецификација

Избор на клиент