.

.

Облик игла Jек Ерпејт ПТТ микро

Облик игла Jек Ерпејт ПТТ микро

DEN 239.84
Залиха
Достапно за нарачка

Слушалки за Walkie Talkie 1 Pin 2,5 mm Jack PTT Mic Harpiece за Motorola T6200 Tklr T3 T6 радио. Карактеристики : . 1. Големото копче PTT ве прави поудобно за употреба . 2. Подебелиот кабел се ажурира од материјал со добар квалитет, што ви носи подобри звучни ефекти . 3. Далечински микрофон со копче за притисок за разговор можете да клипите насекаде . 4 . Увото на увото се вклопува во уво. 5. Приклучок за приклучок за 1 пин како слика. Апликации : . Поврзан персонал : Полиција, војска, Бункер, ХАМ аматерски семеен бизнисмен и член на тимот . Поврзана активност : АТВС, игра за трки, скијање, трки со автомобили, прошетка, пешачење, патување со автомобили, тимска работа, безбедност на проекти од големи размери, надзор и бурија околина .. Компатибилни модели : . За серија Tklr : Tklr T3, Tklr T4, Tlkr T5, Tlkr T6, Tlkr T7, Tlkr T8. За сериите ЕМ : EM1000, EM1000 R, EM1020 R, EM1010 TPR. За г -дин Серија : MR350 R, MR355 R, MR356 R. За серија МХ : MH230 R. За MB серија : MB140 R. За MC серија : MC220 R, MC225 R, MH230 R. За сериите во МJ : MJ270 R. за XTR, XTR446, XTL446, PMR446. За Spirit GT / GT Plus, FR50, FR60 ,. SX500, SX620 R, SX700, SX709 R, SX750, SX800, SX900, SX920 R, FR50, F60, FV200, FV200 R, FV200 AA, FV300, FV500, FV500 R, FV500 AA FV600, FV750 , T4000, T4512 ,, T7000, T4800, T4800 AA, T4900, T4900 AA, T5000, T5100, T5000 AA, T5146, T5200, T5300, T5320, T5400, T5410, T5412, T5420, T5422, T5500, T552 550, T5600, T5620, T5700, T5710, T5720, T5725, T5800, T5820,T5822,T5900, T5920, T5950, T5950 AA T6000,T6200, T6210, T6212,T6220, T6222, T6250, T6300,T6300 AA,T6310, T6312,T6320,T6322,T6400 ,T6412, T6500, T6510, T6550, T6512, T6552 R,T6500 AA, T7000,T7100 R, T7150 R, T7200, T7200 AA, T7400 R, T7400 AA, T7450 R, T7100, T7150, T7200, T7400, T7450, T8000, T8500, T8550, T9000,T9500 , T9550, T9500 R, T9500 XLR, T9550 XLR, T9580 XLR, T9650, T9680. . Т. Вклучено : . 1 x Earhook Earpiece за Motorola T6200 (1pin Plug) Далечински микрофон со копче за притисок за разговор можете да кликнете каде било. Приклучок за приклучоци на слушалките 1 како слика. Големото копче PTT ве прави поудобно за употреба. Подебелиот кабел се ажурира од материјал со добар квалитет, што ви носи подобри звучни ефекти. Увото; Се вклопува во уво.

Спецификација

Избор на клиент