.

.

Чапин 81008А, Распрскувач на Сол Од 80 Килограми

Чапин 81008А, Распрскувач на Сол Од 80 Килограми

DEN 0.33
Залиха
Достапно за нарачка

Чапин Станбените Распрскувачи го редефинираат она што потрошувачите го очекуваат од распрскувачот за домашна употреба. Распрскувачот на Сол и Топење Мраз Од 80 Килограми може да се пофали со цврста челична рамка обложена со прав, systemономски дизајниран систем за кауција што овозможува употреба на која било рака за време на работата, преграден систем за контрола на рабовите и пневматски гуми за речиси секој терен. Шилестиот шнекор помага да се искинат грутките и да се одржува солта или топењето на мразот слободно да се движат. Се препорачува за употреба со сол, Халит, калиум хлорид, магнезиум хлорид и калциум хлорид (мали и пелетизирани честички). Бункер со капацитет од 80 фунти со затворен систем за пренос за да ги издржи елементите, поддржан од цврста челична рамка обложена со прав. Агресивниот шилест шнек кине грутки. Предниот и страничниот систем на преграда овозможува прецизна контрола на шемата на ширење. Вклучува снег/дожд покритие и сол решетки. Не се препорачува со камена сол.

Спецификација

Избор на клиент