.

.

Плантроника 64378-Слушалки За Светулки

Плантроника 64378-Слушалки За Светулки

DEN 2.00
Залиха
Достапно за нарачка

Користете Ја Оваа Плантроника Светулка Удобни Слушалки Со вашиот компатибилен безжичен телефон. Има една слушалка со дизајн над главата имајќи ја предвид удобноста. Прикажан на оваа лесна слушалка е индикатор за светло во употреба кој ги известува околните луѓе дека телефонот се користи, избегнувајќи можни прекини. Доаѓа со прилагодлив бум на микрофонот и исто така има кола за поништување бучава што ја филтрира бучавата во позадина за да го направи повикот јасен и разбирлив. Плантроника 64378-01 Слушалки За Светулки : Кабелски слушалки За Светулки. Индикаторско светло во употреба. Удобно и лесно. Дизајн на слушалки преку глава. Моделот на слушалки за плантроника 64378-01 има прилагодлив микрофон бум и кола за поништување на бучава.

Спецификација

Избор на клиент