.

.

Без Проблеми Триаголник Мерач

Без Проблеми Триаголник Мерач

DEN 1427.20
Залиха
Достапно за нарачка

Мерачот На Триаголници без Проблеми ви овозможува без напор да сечете, обележувате и бодувате за да создадете блокови од триаголник од 1/2 квадратни или 1/4 квадратни без да сечете триаголници или да погодувате големини. Користете Мерач Без Проблеми за да направите 5 блок големини и за 1/2 - и за 1/4-квадратни триаголници. Создадете 2-1/2 " (64мм), 3-1/2" (89мм), 4-1/2" (114мм), 5-1/2" (140мм) и 6-1/2" (165мм). Наведете ја левата страна на мерачот за триаголници од 1/2 квадратни и десната страна за триаголници од 1/4 квадратни. Лизгачки мерач брави за точност. Нема Нерви Триаголник Мерач.

Спецификација

Избор на клиент