.

.

Кели Лала+панел за горење на горење на срцето на срцето на баш

Кели Лала+панел за горење на горење на срцето на срцето на баш

DEN 0.33
Залиха
Достапно за нарачка

Засилете ја драмата на вашата елегантна дневна соба со додавање на овие завеси за зачувување на прозорецот за заштеда на енергија на вашите прозорци. Нивните карактеристики на затемнување вклучуваат намалување на бучавата, затемнување на просторијата, изолација за заштеда на енергија и заштита од сурова сончева светлина. Прекрасно направени, тие ќе ги обликуваат вашите прозорци додека држат несакана светлина, правејќи го вашиот простор за живеење уште пожесток. Закачете ги во вашиот дом денес и направете ги фокусна точка на секоја просторија што ќе ја изберете. Кели Лала+панел за изгорување на срцев панел на срце.

Спецификација

Избор на клиент