.

.

Фази Материјали За Учење® Секојдневни Предмети Бинго

Фази Материјали За Учење® Секојдневни Предмети Бинго

DEN 239.84
Залиха
Достапно за нарачка

Забавен и едукативен пресврт на традиционалното бинго! Секојдневни Предмети Препознавање Слика Бинго комбинира испробаните и вистинска забава на бинго со убави вистински фотографии на 50 заеднички објекти. Децата дури и нема да знаат дека учат додека ги пребаруваат картичките на своите играчи за да одговараат на прекрасните фотографии со зборовите што ги нарекува нивниот инструктор. Само неколку од прикажаните слики на објектот вклучуваат : вилушка, нож, молив, комода, камера, шпорет, чаша, чадор, телефон, кауч, ножици и многу повеќе! Содржината на играта вклучува 36 издржливи картички за играчи, подлога за повикувачи, 50 повикувачки картички, бинго чипови, лист со инструкции и издржлива кутија за години забава. Возраст 3 и повеќе. Забавен и едукативен пресврт на традиционалното бинго!. Децата дури и нема да знаат дека учат додека ги пребаруваат картичките на своите играчи за да одговараат на прекрасните фотографии со зборовите што ги нарекува нивниот инструктор. Содржината на играта вклучува 36 издржливи картички за играчи, подлога за повикувачи, 50 повикувачки картички, бинго чипови, лист со инструкции и издржлива кутија за години забава. Возраст 3 и повеќе.

Спецификација

Избор на клиент