.

.

Транспарентен Јазик Онлајн Германски

Транспарентен Јазик Онлајн Германски

DEN 3.33
Залиха
Достапно за нарачка

Тоа е повеќе од само софтвер. Тоа е повеќе од онлајн курс. Транспарентен германски Онлајн е фундаментално подобро искуство за учење јазик. Инженеринг користејќи ја истата методологија доверлива од водечките владини експерти и врвни универзитети, Транспарентен германски Онлајн обезбедува ефективно, ангажирање и педагошки докажано искуство за сите ученици, без разлика дали ви се потребни јазични вештини за работа или училиште или едноставно најдете радост во учењето и користењето други јазици. Испорака на е-пошта со дигитален код. Транспарентен Јазик онлајн германски (12 Месец) : Основни курсеви. Бики Вокабулар Градител. Азбука Истражувач. Граматика Референца. Општи совети. Што Е Преземање Електронски Софтвер или производ Со Дигитален Код? Електронски Софтвер Преземете или Испорачани производ е исто како кутија софтвер еквивалент. Ова е целосна верзија на софтверот, обично со истиот Договор За Лиценца за Крајниот Корисник (права за лиценца/употреба). Клиентот го презема производот директно на својот компјутер од страницата На Издавачот или безбеден извор одобрен од Издавачот, наместо да инсталира од диск. Врската за преземање, упатствата и клучот за лиценца се поставени на клиентот преку е-пошта, обично за 1-3 часа од купувањето (испораките може да траат и до 24 часа). Клучевите за производот се достапни доколку се изгубат, а производот може повторно да се инсталира доколку е потребно. За Услугите, клучот што се испраќа е се што е потребно за активирање на услугата од страницата на производителите. Комуникацијата преку е-пошта ќе дојде од нашиот давател на услуги на (нореп@ ).

Спецификација

Избор на клиент