.

.

Набавка на нараквица од не'рѓосувачки челик Kut8a Gold Gold By Culte For Unise - Watch

Набавка на нараквица од не'рѓосувачки челик Kut8a Gold Gold By Culte For Unise - Watch

DEN 2.33
Залиха
Достапно за нарачка

Златен, златен од нараквица од нараквица од не'рѓосувачки челик со жолта боја на бирање. Изработено е од не'рѓосувачки челик, има кварцно движење, златна лента и има еднонасочна ротирачка рамка. Златен, златен од нараквица од нараквица од не'рѓосувачки челик со жолта боја на бирање.

Спецификација

Избор на клиент