.

.

Power Rangers Dino Super Charge Green Ranger

Power Rangers Dino Super Charge Green Ranger

DEN 461.92
Залиха
Достапно за нарачка

Power Rangers Dino Super Charge Rangers се поголеми и подобри од кога и да било на скала со фигури од 12 инчи! Со нивната наполнета големина, моќните ренџери се вооружени со една ставка за борбена опрема за да ја одбранат земјата од негативците. Злото не е шанса! Power Rangers Dino Super Charge Green Ranger : The Power Rangers Dino Super Charge Rangers се поголеми и подобри од кога и да било на скалата со фигури од 12 ". Со нивната наполнета големина, моќните ренџери се вооружени со 1 борбена опрема за да ја одбранат земјата од негативците . Злото не е шанса. Наменето на возраст од 4 години и на повеќе години. Предупредување : опасност од гушење - мали делови; не за деца под 3 години.

Спецификација

Избор на клиент