.

.

пијалок со електролити со витамин вода нула моќност, змејфрут, 16. шише Фл Оз, брои

пијалок со електролити со витамин вода нула моќност, змејфрут, 16. шише Фл Оз, брои

DEN 2.33
Залиха
Достапно за нарачка

Што значи да се биде човек? Тоа е прилично само произведена личност, некои добри состојки и еден куп вода. Со малку коса на врвот. Што значи да се биде нула шеќер од витамин вода? Хм, всушност, исто. Настрана од косата. Тоа е затоа што витаминот вода е направен за човечките луѓе. Кој знаеше? Тоа значи : добри состојки? проверете. вода? проверете. произведена личност? ти го знаеш тоа. Но, имате повеќе прашања. Имаме одговори. Што можете да очекувате од шише со витамин вода нула шеќер? течна состојба на материјата. Комплетен недостаток на калории. Нулта шеќер, но сепак вкусен Dragonfruittaste. Пијалоци подобрени со витамин, само за вас (но и за некој друг). Водана вода, но зачинета. исто така електролити. Затоа, земете си пакет со нула шеќер со витамин вода и проверете дали секогаш имате нешто добро. Секое шише од 16,9 fl oz е исполнето со вкусна течност толку вкусна како што ќе се чувствувате кога ќе го пиете. Спакувани со витамин Ц, витамин Б (Б5, Б6, Б12) и електролити за да уживаат по долг ден носејќи околу еден куп витамин вода. Затоа, останете човечки. Пијте витамин вода. Секоја флаширана вода е нула шеќер, нула калории. Спакувано со 120% од дневните препорачани антиоксидантни витамин Ц и одличен извор на витамин Б5, витамин Б6 и витамин Б12. Вода подобрена со витамин со електролити за да ви помогне да хидрирате како човек кој има 60% вода и има потреба од витамини. Вкусен вкус на вкус на Dragonfruit со други природни вкусови. Шест пакет од 16; 9 FL Oz шишиња со витамин вода нула шеќер моќ-C.

Спецификација

Избор на клиент