.

.

Дорман 751- Заден лев мотор на прозорецот на левата моќност и регулаторот за специфични модели на Ford одговара Изберете: 2015- Ford F150, 2017- Ford F250

Дорман 751- Заден лев мотор на прозорецот на левата моќност и регулаторот за специфични модели на Ford одговара Изберете: 2015-

DEN 5052.48
Залиха
Достапно за нарачка

Овој мотор на прозорецот за замена на прозорецот и регулаторот е прецизен инженерски и опширно тестиран за да одговара на точното вклопување, функција и перформанси на регулаторот на прозорецот на акции на специфични години на возила, прави и модели. Со над 80.000 производи поддржани од тим на инженери и експерти на производи со седиште во Соединетите Држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механизми во дворот и правење на себеси низ цела Северна Америка. Доверлива замена - Инженерска и тестирана за да одговара на вклопувањето, функцијата и перформансите на оригиналниот регулатор на прозорецот на одредени возила. Обезбеден квалитет - опширно тестиран со возење велосипед илјадници пати во вистинска врата на возилото за да се обезбеди долг, без проблеми на услугата. Лесна инсталација - Обратно инженерско за да одговара на оригиналната форма на опрема и димензиите за да се обезбеди директно, беспрекорно вклопување. Сигурен дизајн - Инженерски во Северна Америка и поддржан од долга историја на автомобилско искуство. Обезбедете вклопување - за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделирајте и конфигурацијата во алатката за вклопување на оваа страница. Години на модели на возила Овој дел одговара : Форд Ф-150 : 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 Форд Ф-2550 Супер должност : 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 Ford F-350 Super Duty : 2017, 2018, 2019, 2020, 2021ford F-450 Super Duty : 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 Ford F-550 Super Duty : 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 Ford Lobo : 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2019, 2020 .

Спецификација

Избор на клиент