.

.

Скоро природен 5 'вештачки синтетички бор, зелен

Скоро природен 5 'вештачки синтетички бор, зелен

DEN 3.33
Залиха
Достапно за нарачка

Околу скоро природна АД - повеќе од 75 години, скоро природен АД им обезбедува на потрошувачите на совеста убави алтернативи на природните украси. Вештачко новогодишно дрво со зелено моливи со 100 јасни (мултифункционални) LED светла и 198 гранки за свиткување, зелена : целокупна димензии на производот : 16in. Стабилизирана на метален штанд. Ч; Мерењата се од дното на дрвото до најоддалечената проширена гранка. Препорачано само за употреба во затворен простор. Скоро природно 5ft. Водена од вистинска посветеност на услугата на клиентите, внимание на деталите и природната филозофија, скоро природно се стреми да им донесе на клиентите најубави, уникатни и впечатливи факс растенија и цветни на пазарот. Пред-строги со 100 чисти LED светла, има и 8 различни опции за светлина (вклучувајќи Twinkle, Bursts и Fade) за да создадете вистински празничен сјај каде и да е прикажано. Вештачките дрвја се произведуваат со употреба на синтетички материјали и се добро дизајнирани и конструирани за да бидат животни по изглед.

Спецификација

Избор на клиент