.

.

Спидбол Професионално Олеснување Мастило, оз. Ханза Жолта

Спидбол Професионално Олеснување Мастило, оз. Ханза Жолта

DEN 319.52
Залиха
Достапно за нарачка

Мастилото За Професионално Олеснување на спидбол Е мастило за печатење на база на вода, засновано на масло, составено од најквалитетни, лесни пигменти достапни без додадени полнила. Мастилото обезбедува богати, интензивни, јасни отпечатоци со архивските квалитети што ги бараат професионалците и е формулирано за работните својства што ги посакуваат професионалните уметници; доследно превртување, убав трансфер, лепење и држи фини детали. Исто толку важно, мастилото лесно се чисти со сапун и вода. На база на масло, Лесно, Лесно чистење.

Спецификација

Избор на клиент