.

.

Компатибилен MINUTEMAN ED3000RM2U Батерија-Замена УБ Универзална Запечатена Оловна Киселина Батерија-Вклучува ДВА F До F Терминални Адаптери

Компатибилен MINUTEMAN ED3000RM2U Батерија-Замена УБ Универзална Запечатена Оловна Киселина Батерија-Вклучува ДВА F До F Терминални

DEN 270.72
Залиха
Достапно за нарачка

ПОЧЕТНА БАТЕРИЈА MINUTEMAN ED3000 RM2 U Батерија-Заменува UB1270 Универзални Запечатени Оловни Киселински Батерии (12v, 7 Ah, 7000m Ah, F1 Терминал, AGM, SLA, Една Година Гаранција) - Вклучува ДВА F1 До F2 Терминални Адаптери. Ве молиме запомнете : Ова е почетен дел за замена на брендот На Батеријата, а не оем производ. Овој производ не е поврзан со ниту една МАРКА ОЕМ и не е покриен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Сите гаранции за овој производ се нудат исклучиво Со Почетна Батерија. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. ЗАМЕНА MINUTEMAN ED3000 RM2 U Батерија. Замена ЗА UB1270 Универзални Запечатени Оловни Киселински Батерии. Една Година Гаранција. Капацитет : 7ах, 7000мах, Терминал Ф1, Почетна Марка На Батерии, Вклучува ДВА Терминални Адаптери Ф1 До Ф2. Почетна Марка На Батеријата.

Спецификација

Избор на клиент