.

.

Нортлајт во. Неосветлен Вештачки Колорадо Бор Божиќен Венец

Нортлајт во. Неосветлен Вештачки Колорадо Бор Божиќен Венец

DEN 1727.84
Залиха
Достапно за нарачка

Опремени со 140 реални пвц совети, Северна Светлина 16 во. Неосветлен Вештачки Бор Од Колорадо Божиќниот Венец важи за празнично зеленило. Венецот е погоден за закачување во затворени простории и во покриени надворешни површини. Неосветлен вештачки бор декоративен Божиќен Венец. Тешка кружна рамка; не е потребно склопување. Се препорачува за внатрешна употреба или надворешна покриена употреба.

Спецификација

Избор на клиент