.

.

Вметнување на прозорецот за прозорец со оригинално сечило за полнење

Вметнување на прозорецот за прозорец со оригинално сечило за полнење

DEN 214.40
Залиха
Достапно за нарачка

Оригиналниот бришач сечило на пополнување на ОЕС Оригиналниот бришач на бришачот е оригинален дел, во кутијата на производителот на автомобили, што го продаде новиот дилер на автомобили. Карактеристики и придобивки : Апликацијата за директно вклопување во OES ги гарантира истите перформанси и квалитет обезбедени од производителот на возилото гарантира перформанси на квалитетот на ОЕ, издржливост и вклопување. Е обезбедено во производителите на возила оригинално брендирано пакување. Вметнување на прозорецот за прозорец со оригинално сечило за полнење на сечилото.

Спецификација

Избор на клиент