.

.

Ела Фицџералд-Целосно Студио Снимено [КОМПАКТНИ ДИСКОВИ]

Ела Фицџералд-Целосно Студио Снимено [КОМПАКТНИ ДИСКОВИ]

DEN 369.92
Залиха
Достапно за нарачка

Ела и Луис Армстронг Фицџералд - Комплетно Студио Снимени Дуети (ЦД НОВО)Етикета : Страствен (Велика Британија)Формат : Датум На Издавање : 17 Август 2010нема. на Дискови : 2ЕАН : 5022810193425албум Песнидиск 1 : 1. Нема Да Бидете Задоволни2. Фрим Фрам Сос3. Сонувај Мал Сон За М4. Може Ли Некој Да Објасни5. Неопходно Зло6. Упс!7. Сакате Да Прошетате 8. Кој Влегува Кога Ќе Излезам9-19 : "Ела И Луис" 9. Зарем Не можеме Да Бидеме Пријатели?Јас0. Зарем Ова Не е Убав Ден10. Месечината во Вермонт11. Не Можат Да Го Одземат Тоа Од М12. Под Ќебе Од Сино13. Нежно14. Маглив Ден15. Ѕвездите Паднаа На Алабама16. Образ До Образ17. Близината На Вас 18. Април Во Париздиск 2 : 1. Не Биди Таков 2. Сите Се Насмеа3. Umn Во Њујорк4. Газење Кај Савој5. Нема Да Танцувам 6. Не Сум Ти Добар 7. Ајде Да Ја Наречеме Целата Работа Исклучен8. Ја Имам Мојата Љубов Да Ме Загрее9. Ги Ставам Сите Мои Јајца Во Една Кошница10. Убава Романса11. Љубовта Е Тука За Да Остане12. Дознајте "Блуз13-16 : " Порги И Бес " 13. Лето 14. Имам Многу ореви 15. Бес, Ти Си Мојата Жена Сега 16. Не Е Нужно Така Ела Фицџералд-Целосно Студио Снимено [КОМПАКТНИ ДИСКОВИ].

Спецификација

Избор на клиент