.

.

Јасно Блескаво Мини Светла На Белата Жица

Јасно Блескаво Мини Светла На Белата Жица

DEN 379.84
Залиха
Достапно за нарачка

Карактеристики овој сет од 50 светла е стандарден, изграден со жица со 22 мерачи и погоден и за внатрешна и за надворешна употреба влакното има супер светли, јасни светла На Белата жица вкупната должина на влакното е приближно 12,5 стапки, вклучувајќи 4 инчи. растојание помеѓу светилки и 10 во. на лидерскиот кабел сетот има конструкција со права линија, па дури и ако изгори една сијалица, остатокот ќе остане запален, конекторот заштитен со осигурувачи, од крај до крај овозможува да се поврзат до шест комплети заедно во континуирано влакно користете ги овие светла во прозорци, дрвја, венци, топијари и многу повеќе апликации за уредување во текот на целата година-зима, пролет, лето иall тие се одлични за божиќ и заби за денот на вљубените овој комплет Е наведени и за внатрешна и за надворешна употреба, а неговата висококвалитетна конструкција му овозможува да остане осветлена дури и во најнеповолни временски услови.- SKU : ZX9 WTND10001 Карактеристики овој сет од 50 светла е стандарден одделение, изграден со 22 мерач жица и погоден за внатрешна и надворешна употреба. Влакното има супер светли, јасни светла на Белата жица. Вкупната должина на влакното е приближно 12,5 стапки, вклучувајќи 4 инчи. растојание помеѓу светилки и 10 во. на лидерот кабел. Комплетот има права конструкција, па дури и ако изгори една сијалица, остатокот ќе остане запален. Конекторот заштитен со осигурувачи, од крај до крај овозможува да се поврзат до шест комплети заедно во континуирано влакно. Користете ги овие светла во прозорци, дрвја, венци, топијари и многу повеќе апликации. Одлично за уредување во текот на целата година - зима, пролет, лето и fall. Тие се одлични и за божиќ и за денот на вљубените. Овој сет е наведен И за внатрешна и за надворешна употреба, а неговата висококвалитетна конструкција му овозможува да остане осветлена дури и во најнеповолните временски услови. - ШКУ : ZX9 WTND10001.

Спецификација

Избор на клиент