.

.

Комплет за поправка на карбуратори на Quadboss Carb Carburetor 26-1424

Комплет за поправка на карбуратори на Quadboss Carb Carburetor 26-1424

DEN 2.67
Залиха
Достапно за нарачка

Комплетите вклучуваат повеќето компоненти потребни за поправка на карбуратор : О-прстени, дихтунзи, авиони, игла, завртка за мешавина, завртки за плови, игла и седиште на вентилот. Гумениот материјал на нитрил се користи на сите О-прстени и гумени дихтунзи. Материјалот за заптивки со високи перформанси се користи за сите апликации за заптивка на хартија. Големините на авионите OEM се вклучени во комплетот. Компонентите вклучени во комплетите се засноваат на американските модели и мора да се користат дискреционо право при обидот да се инсталира комплетот на не американскиот модел. Комплетите ги вклучуваат сите потребни компоненти за поправка на карбуратор. АТВ модели со две карбуратори вклучуваат компоненти за поправка на двата карбуратори . Комплетот ги вклучува сите О-прстени, дихтунзи, авиони, игла, завртка за мешавина, завртки за плови, игла и седиште на вентилот и седиштето на седиштето. Гумениот материјал со нитрил се користи на сите О-прстени и гумени дихтунзи . Материјалот за заптивки со високи перформанси се користи за сите апликации за заптивка на хартија. Компонентите вклучени во комплетите се засноваат на американските модели и мора да се користат дискреционо право при обидот да се инсталира комплетот на не американскиот модел. Примерок на слика што се користи за застапеност на производот.

Спецификација

Избор на клиент