.

.

Сонати: Шопен Заврши Дела Том. ВИ

Сонати: Шопен Заврши Дела Том. ВИ

DEN 543.68
Залиха
Достапно за нарачка

(ПВМ). Оп. 4, 35, 58 најпознатото и најпопуларното издание на делата На Шопен подготвено од И.Ј. Падеревски, Л. Бронарски и Ј. Турчински. Изданието е засновано првенствено на автограмски ракописи На Шопен, копии одобрени од него и првите изданија. Главната цел на Уредничкиот Комитет беше да воспостави текст кој целосно ги открива мислите На Шопен и одговара на неговите намери што е можно поблиску. Целосната верзија на ова издание вклучува 21 тома. Сонати за Пијано.

Спецификација

Избор на клиент