.

.

SharkBite Брзо Поврзување Cts Унија Конектор, 1 2 1 2

SharkBite Брзо Поврзување Cts Унија Конектор, 1 2 1 2

DEN 0.33
Залиха
Достапно за нарачка

Нема делови за склопување или губење, дизајнот за брзо поврзување овозможува брзи и лесни врски без употреба на алатки за инсталација.200psi на 73 Степени F Или 100psi на 160 Степени Fbrand Име : Sharkbite Под Бренд : Брзо Поврзување Притисни За Поврзување : Да Крај 1 Дијаметар : 1/2 во. Крај 1 Тип : Ктс Крај 2 Дијаметар : 1/2 во. Крај 2 Тип : КТС Тип На Производ : Унија Конектор Пакување Тип : Торба Максимална Температура : 200 F Максимален Притисок : 200 psi Бренд Име : Sharkbite Под Бренд : Брзо Поврзување Крај 1 Дијаметар : 1/2 во. Крај 1 Тип : Ктс Крај 2 Дијаметар : 1/2 во. Крај 2 Тип : Ктс Тип На Производ : Унија Конектор Пакување Тип : Торба Максимална Температура : 200 степени. Ѓ Максимален Притисок : 200 Psi Притисни За Поврзување : Да . Оддел-ВОДОВОД/ГРЕЕЊЕ. mdse Class - ПРИТИСНИ ФИТИНЗИ. продгрупа-ПЛАСТИЧНИ КТС ПРИТИСНИ ФИТИНЗИ.

Спецификација

Избор на клиент