.

.

Комплет за хардвер за сопирачки на сопирачките на Dorman HW за специфични модели на Ford се вклопуваат Изберете: Ford Explorer

Комплет за хардвер за сопирачки на сопирачките на Dorman HW за специфични модели на Ford се вклопуваат Изберете: Ford Explorer

DEN 1.67
Залиха
Достапно за нарачка

Овој комплет за хардвер на сопирачките на дискот е дизајниран да одговара на оригиналниот хардвер потребен за санирање на сопирачката на дискот на наведените возила. Направено од квалитетни компоненти, овој комплет е дизајниран за сигурни перформанси и издржливост. Со над 80.000 производи поддржани од тим на инженери и експерти на производи со седиште во Соединетите Држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механизми во дворот и правење на себеси низ цела Северна Америка. Директна замена - Овој комплет за хардвер на сопирачките на дискот е дизајниран да одговара на оригиналниот хардвер потребен за санирање на сопирачката на дискот на наведените возила. Идеално решение - овој комплет е сигурна замена за оригиналните компоненти кои не успеаја поради замор. Издржлива конструкција - Овој комплет е направен од квалитетни компоненти за да се обезбеди сигурна изведба и долг животен век. Доверлив квалитет - поддржан од тим на експерти за производи во Соединетите држави и повеќе од еден век на автомобилско искуство. Обезбедете вклопување - за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделирајте и конфигурацијата во алатката за вклопување на оваа страница. Одговара Изберете : 2001 Ford Explorer и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

Спецификација

Избор на клиент