.

.

ИЗБЕРЕТЕ Играчки Уличниот Борец Ја Минимизира Серијата Мориган наспроти Демитри

ИЗБЕРЕТЕ Играчки Уличниот Борец Ја Минимизира Серијата Мориган наспроти Демитри

DEN 79.52
Залиха
Достапно за нарачка

Од Производителот Дијамант Изберете Играчки го претставува својот прв Бран На Уличен Борец Минимизира. Овие Минимуми од 2" се совршени за повторно создавање на вашите омилени Моменти На Улични Борец. Изберете Од Рју наспроти Акума (4 по асортиман), Чун-Ли наспроти М.Бизон (4 по асортиман), Темни Демитри Максимов наспроти Мориган (3 по асортиман) и ограничениот Демитри наспроти Лилит (1 по асортиман). Уличниот Борец Ја Минимизира Серијата 1 Мориган против Демитри.

Спецификација

Избор на клиент