.

.

Трансформатори Падот На Сајбертронските Легенди Исфрли & Рамхорн Акција Слика 2-Пакет

Трансформатори Падот На Сајбертронските Легенди Исфрли & Рамхорн Акција Слика 2-Пакет

DEN 239.52
Залиха
Достапно за нарачка

Исфрли искрено верува дека ако Автоботите и Децептиконите би можеле само да се согласат да ги решат своите спорови преку некоја пријателска конкуренција, тогаш целата војна може да биде доведена до крај. Рамхорн не се согласува. Тој повеќе би сакал Да спајк Децептикон на неговиот рог отколку да спајк топка во крајната зона.Поп во некои "експлозивни" трансформатори акција со овие специјални Исфрли и рамхорн фигури! Овие Автоботски воини чекаат во подмолен режим на диск со податоци додека не дојде доверчив Десептикон. Со притискање на копче, овие Фигури За Исфрлање И Рамхорн излегуваат во режим на робот! Дали Децептиконите ќе можат да се справат со вашите молскавично Брзо Исфрлање и фигури На Рамхорн? Само вие можете да одлучите!Исфрли и Рамхорн фигури! Двете фигури автоматски се претвораат од режим на диск со податоци во режим на робот! Бројките се појавуваат во режим на робот со притискање на копче! Бројките се исфрлаат Од Автобот Бластер (се продаваат одделно) за автоматско конвертирање!Пакетот вклучува 2 фигури и 2 дискови со податоци.Серија 01 003 Исфрли & Ramhorn Transformers Исфрли и рамхорн фигури! . Двете фигури автоматски се претвораат од режим на диск со податоци во режим на робот! . Бројките се појавуваат во режим на робот со притискање на копче! . Бројките се исфрлаат Од Автобот Бластер (се продаваат одделно) за автоматско конвертирање! . Пакетот вклучува 2 фигури и дискови со податоци. На возраст од 5 и повеќе години.

Спецификација

Избор на клиент