.

.

Стакло од врата компатибилно со 2014 година- Chevrolet Impala Front, Right Passenger DD GTYN

Стакло од врата компатибилно со 2014 година- Chevrolet Impala Front, Right Passenger DD GTYN

DEN 667.04
Залиха
Достапно за нарачка

PRODUCT SPECIFICSQuantity Sold : Sold individually Replaces OE Number : 20961197, DD12169 GTYNReplaces NAGS Number : DD12169 GTYNInterchange Part Number : 20961197, DD12169 GTYNWarranty : 1-year unlimited-mileage warranty DOOR GLASS Manufactured from top quality components, this is your best option and inexpensive replacement for your rebuild , Поправка и потреби за одржување-Производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел.compabtiation со следниве возила : Позиција : Front, Right Chevrolet2014 Impala ECO2014-2016 Impala LTZ2017-2018 Impala Premier2014-2018 Impala (Dumdodel : LS, LT) Го заменува бројот на ОЕ : 20961197, DD12169 GTYN. Го заменува бројот на Nags : DD12169 GTYN. Број на размени во делот : 20961197, DD12169 GTYN.

Спецификација

Избор на клиент