.

.

SCHLAGE FC21-BRW-IND CUSTOM BODYWAY PASSAGE или ПРИРАЧНИК ЗА ПРИРАЧНИК ЗА ПРИРАЧНИК-Хром

SCHLAGE FC21-BRW-IND CUSTOM BODYWAY PASSAGE или ПРИРАЧНИК ЗА ПРИРАЧНИК ЗА ПРИРАЧНИК-Хром

DEN 0.33
Залиха
Достапно за нарачка

Пасус / Приватност : Хардверот за премин / приватност на вратата е кабриолет од една до друга функција, едноставно со инсталирање или деинсталирање на иглата за приватност. Кога не е инсталиран иглата за приватност, вратата нема механизам за заклучување. И внатрешните и надворешните рачки се секогаш бесплатни што го прават совршен за ходници, врати за плакари и на кое било друго место за заклучување. Кога е инсталиран иглата за приватност, вратата ќе се заклучи со притискање на иглата и отклучете го со вртење на внатрешната рачка. Феации : Безбедност на BHMA оценет конструиран од високо квалитетни материјали за трајни издржливост, лесно со сите потребни хардвер за монтирање вклучен од ограничениот производител на животно време на Шалеж, гаранционично, се конвертира, гарантирано производител на производителот гаранционо гаранционо гаранција за производство на производител на производител на производи, гарантирано, гарантирање Од пасус до функција за приватност со инсталирање на вклучените игли за приватност : Забелешка : Прилагодлива 2-3/8 "или 2-3/4 " Крст-доживеа : 2-1/8 "Еџ Роур : 1 " Дебелина на вратата : 1 -3/8 "-1-3/4 " Подажба : Реверзибилна лева или детска должина : 4 "Рачка Проекција : 2-3/8 " Трим Висина : 3 "Ширина на трим : 3" Тркалезен агол Schlage FC21-Brw-Ind. Прилагодена колекција.

Спецификација

Избор на клиент