.

.

Рагим Стрелаштво Матри Обичај RH Рекурве Лак 58 ФУНТИ: 22

Рагим Стрелаштво Матри Обичај RH Рекурве Лак 58 ФУНТИ: 22

DEN 1599.84
Залиха
Достапно за нарачка

Производителите на лакови на рагим се мајстори на нивната трговија, вистински занаетчии со долгогодишно искуство во обработка на дрво. Подигачот е опремен со влошки за инсталирање на копчето за глетка, стабилизатор и Бергер. Подигачот е опремен со патентиран иновативен Систем за Подесување На Лакот Рагим, што му овозможува на стрелецот лесно да го прилагоди усогласувањето на екстремитетите.Дали знаевте Дека сите Лакови на Рагим сега доаѓаат Со Ограничена Доживотна Гаранција? Ако го комбинирате светлиот див Мачка Плус кревач со црните матрични екстремитети Ево, ќе го добиете Прилагодениот Лак На Матрицата Рагим, вистинската мешавина на стил и вредност. Ова осигурува дека секој лак нуди максимум во перформансите и отпорот. Ова му овозможува на стрелецот да избегне грешки и да го олесни учењето.

Спецификација

Избор на клиент