.

.

Паскална метална алуминиумска камера Патување со носење, се вклопуваат компактни дигитални камери [Канон, Никон, Самсунг, Сони, Олимп, итн.] [Аортирани бои]

Паскална метална алуминиумска камера Патување со носење, се вклопуваат компактни дигитални камери [Канон, Никон, Самсунг, Сони,

DEN 2.00
Залиха
Достапно за нарачка

Паскалот прави совршен комплимент за вашата дигитална камера без разлика каде одите! Случајот Паскал е компактен, но сепак доволно голем за да се сместат повеќето дигитални фотоапарати заедно со некои основни додатоци. - Изграден со карабинер Носител - Приближни надворешни димензии : (ж) 3,10 x (w) 4,5 x (d) 1,5 инчи одговара на следново (но не ограничено на) : Canon Power Shot S110 Canon Powershot Elph 350 HS Canon Power Shot Elph 170 е Canon Powershot Elph 160 Canon Power Shot N2 Canon Power Shot ELPH 330 HS Canon Power Shot S120 Canon Power Shot S100 Canon Power Shot A4000 IS Canon Power Shot ELPH 340 HS Canon Power Shot IXUS 145 Canon Power Shot ELPH 135 Canon Power Shot ELPH 140 IS Canon Power Shot IXUS 150 Canon Power Shot S120 Canon Power Shot A3500 IS Canon Power Shot 240 HS Canon Power Shot 230 HS Canon Power Shot 255 HS Canon Power Shot 500 HS Canon Power Shot 510 HS Canon Power Shot 140 Canon Power Shot 135 Canon Power Shot 125 HS Canon Power Shot 132 Canon Power Shot ELPH 130 IS Canon Power Shot ELPH 320 HS Canon Power Shot ELPH 530 HS Canon Power Shot ELPH 110 HS Canon Power Shot ELPH 520 HS Canon Power Shot A810 Canon Power Shot A2500 Canon Power Shot N Canon Power Shot 115 IS Canon Power Shot ELPH 330 HS Canon Power Shot A1400 Canon Power Shot A2600 Canon Power Shot ELPH 130 IS Canon Power Shot ELPH 115 IS Nikon 1 J5 Nikon Coolpix L32 Nikon Coolpix S3700 Nikon Coolpix S7000 Nikon Coolpix S6900 Nikon Coolpix S5200 Nikon Coolpix L28 Nikon Coolpix S01 Nikon Coolpix S4300 Nikon Coolpix L27 Nikon Coolpix S6800 Nikon Coolpix L30 Nikon Coolpix S02 Nikon Coolpix S6500 Nikon Coolpix S6400 Nikon Coolpix S3600 Nikon Coolpix S5300 Nikon Coolpix S6800 Nikon Coolpix L620 Nikon Coolpix S6600 Nikon Coolpix S3500 Nikon Coolpix L27 Nikon Coolpix L28 Nikon Coolpix S5200 Nikon Coolpix S2750 Nikon 1 J3 Nikon Coolpix S2700 Nikon Coolpix S6500 Panasonic LUMIX DMC-SZ10 K Panasonic LUMIX DMC-GM5 K Panasonic LUMIX DMC-SZ8 Panasonic LUMIX DMC-GM1 Panasonic LUMIX DMC-SZ8 Panasonic LUMIX DMC- GM1 KA Panasonic LUMIX DMC-F5 Panasonic LUMIX DMC-SZ3 Panasonic LUMIX DMC-FS50 Panasonic LUMIX FH10 Panasonic LUMIX DMC-FT20 Panasonic LUMIX TS20 Panasonic LUMIX DMC-SZ9 Panasonic LUMIX DMC-XS1 Samsung WB Series WB35 F Samsung WB Series WB30 F Samsung Dual View DV150 F Samsung Серија ST150 F Samsung WB серија WB35 F Sony RX100 IV Sony Cyber-Shot RX100 III Sony Cyber-Shot DSC-W810 Sony Cyber-Shot DSC-WX220 Sony Cyber-Shot DSC-W800 Sony Sony Sony Sony DSC-W830 Sony-Shot-Shot DSC DSC -Wx350 Sony Cyber-Shot DSC-W800 Sony Cyber-Shot RX100 II Sony Cyber-Shot W710 Sony Cyber-Shot W730 Sony Cyber-Shot WX80 Sony Cyber-Shot W620 Sony Cyber-Shot W690 Sony Sony Cyber-Shot-Shot W650 Sony Cyber-Shot WX50 Sony Cyber-Shot WX300 Sony Cyber-Shot TX20 Sony Cyber-Shot TX200 V Sony Cyber-Shot TX30 Sony Cyber-Shot RX100. Паскалот доаѓа изграден со удобен џеб за предмети како што се кабли, мемориски картички, дополнителни батерии, итн.

Спецификација

Избор на клиент