.

.

Motorcraft A C ладилно течно црево YF-3153

Motorcraft A C ладилно течно црево YF-3153

DEN 2.67
Залиха
Достапно за нарачка

Специфични дизајни за апликација прават лесна инсталација. Сите дизајни на моторни цевки се подложени на строги тестови за лабораториски и реални светски тестови со цел да се исполнат стандардите за инженерство на Форд. Материјалите со висок квалитет се дизајнирани да помогнат во издржливоста на вибрациите, екстремните температури и грубите хемикалии, како и пукнатините, оштетувањето и истекувањето. Цевките мора да поминат тестови за отпорност на статички и динамичен притисок, притисок на пукање и екстреми на температурата. Предмет на тестирање на пукање на линиите на над 1.750 psi за да се обезбеди интегритет на црево и фитинзи кога се подложени на високи температури. А/Ц линиите се тестираат за мерење на загубата на ладилното средство во текот на една година. Тестирани вибрации за откривање на несакани звуци на резонанца. Цевките мора да поминат 1.000 часови тестови за истекување за да се обезбеди отпорност на корозија. Флексибилните делови од цевки се засилени со плетенка полиестер за додадена јачина. Изолаторите од пена помагаат да се заштити од Чафинг и евентуално под ритли од аспиратор. Вклучени се цевки A/C вклучуваат фитинзи, вклучени се прстени, заптивки и изолатори, како што е применливо. Тешките линии се предни наклонети за да се вклопат и заградите за монтирање се вклучени таму каде што е применливо. Поддржано од гаранцијата за делови за моторни услуги, која нуди 2 години, неограничена километража, ограничена цена на трудот и без комерцијални исклучоци. Гаранцијата е поддржана на национално ниво од дилери на Форд/Линколн и овластени дистрибутери на Форд. Единствените делови што ги препорача Ford Motor Company за Ford, Lincoln и Mercury Vehicles Motorcraft Хидраулични цевки и линии се дизајнирани за да обезбедат оригинална перформанси и сигурност на опремата. Сите делови на моторните производи се подложени на строги тестови за лаборатории и реални светски тестови со цел да се исполнат строгите стандарди за инженерство на Форд. Врски со возила автомобил/камион Форд Фрестар : 2004 - 2007 Меркур Монтереј : 2004 - 2007 година А/Ц Течно црево за ладење.

Спецификација

Избор на клиент