.

.

Морис 0. - 0. во. Топлина Смалуваат-Зелена, - 10

Морис 0. - 0. во. Топлина Смалуваат-Зелена, - 10

DEN 431.84
Залиха
Достапно за нарачка

Карактеристики цевки за собирање на топлина што се користат за електрична изолација, ремен за жица, снопови, споеви и завршетоцифлексибилни полиолефински цевки 2 : 1 смалување сооднос за 600 волти 257°f (125°c) континуирано работење цевките за собирање топлина формираат цврсти, мазни изолирани покривки отпорни на вообичаени течности и растворувачи sul224 признати/csa наведени должина - 6 инчи.Боја-Зеленодијаметар пред намалување-0,21 во.Дијаметар по намалување-0.1 во.Парчиња-10-SKU : Mspr6426 Тенок Ѕид Топлина Смалуваат Цевки .211"-.098" 6 " Зелена.

Спецификација

Избор на клиент