.

.

Moen Hydro Energeti Spot Resist Brushed Nickel Одвојување 7-функција рачна глава за туширање, 200H0SRN

Moen Hydro Energeti Spot Resist Brushed Nickel Одвојување 7-функција рачна глава за туширање, 200H0SRN

DEN 577.60
Залиха
Достапно за нарачка

Moen Hydro Energetix Handheld Toushead нуди 40 проценти повеќе сила и 40 проценти поголема покриеност во однос на минималните спецификации за перформанси на водите на EPA за туширање за да ги подобрат секојдневните интеракции на потрошувачите со вода. На тела се карактеризираат осум поставки за спреј со високи перформанси, од кои три обезбедуваат уникатна шема на овална спреј што ја покрива должината на телото за подобро покривање. Плус, големо, пет-инчен спреј лице обезбедува одлична испорака на вода, додека корисно поставување на пауза/браздичка му овозможува на корисникот да го запре протокот на вода моментално кога е потребно. Неговата метална црево без 60-инчи, без треска, обезбедува продолжен дострел . Хајдро-енергетската рачна глава за туширање е достапна во ексклузивното место на Moen на Moen Resist ™ Brushed Nickel Finish, кој се спротивставува на отпечатоци и водни места за одржување на брилијантноста на фигурата . 7-те 7 Поставките за функција за спреј овозможуваат прилагодено искуство за туширање.

Спецификација

Избор на клиент