.

.

MA TRAC H T II LT265 70R 121 118S E N BW СИТЕ СЕЗОНСКИ ГУМИ

MA TRAC H T II LT265 70R 121 118S E N BW СИТЕ СЕЗОНСКИ ГУМИ

DEN 1.00
Залиха
Достапно за нарачка

SAFFIRO MAX TRAC H/T II LT265/70 R17 121/118 S E N BW СИТЕ СЕЗОНСКИ ГУМИ SAFFIRO MAX TRAC H/T II LT265/70 R17 121/118 S E N BW СИТЕ СЕЗОНСКИ Гуми Одговара : 2007-13 Chevrolet Silverado 1500 LTZ 2014-18 Ram Меморија 1500 Специјална Служба 2019-21 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО 1500 ССВ 2019-22 РАМ 1500 КЛАСИЧЕН ВОРЛОК 2013 ЏИП ВРАНГЛЕР НЕОГРАНИЧЕН РУБИКОН 2019 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО 1500 ЛД СТ 2015-23 Шевролет Тахо Ссв 2011-18 ШЕВРОЛЕТ силверадо 2500 Хд Вт 1999-2001 ФОРД Ф-150 ЛАРИЈАТ 2010-14 ТОЈОТА 4РУНЕР ТРАИЛ 2003-05 ДОЏ РАМ 1500 ЛАРАМИ 2007-09 ШЕВРОЛЕТ ТАХО ЛТЗ 2007-14 Тојота Фј Крузер База 2002-06 Шевролет ТАХО З71 2010-11 Џип Вранглер НЕОГРАНИЧЕН РУБИКОН 2018-19 ТОЈОТА 4РУНЕР ТРД НАДВОР ОД ПАТОТ ПРЕМИУМ 2015-16 ТОЈОТА 4РУНЕР ТРД ПРО 2010-14 ФОРД Ф-150 XLT 2003 ФОРД Ф-150 ЛАРИЈАТ 2002-03 Форд Експедиција Xlt 2006-07 доџ рам 1500 trx4 2002 Шевролет ЛАВИНА 1500 Z71 2008 DODGE RAM МЕМОРИЈА 1500 LARAMIE И ПОВЕЌЕ-ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Спецификација

Избор на клиент