.

.

Лионел Расинг Чејс Елиот # SunEnergy Chevrolet SS 1: 64-та скала, тврдо-врвен официјален диекаст од серијалот на Cup NASCAR

Лионел Расинг Чејс Елиот SunEnergy Chevrolet SS 1: 64-та скала, тврдо-врвен официјален диекаст од серијалот на Cup NASCAR

DEN 132.00
Залиха
Достапно за нарачка

Можеби еден ден тркачки автомобили во НАСКАР ќе се напојува со соларна енергија. Ако тоа некогаш се оствари, Sunenergy1 ќе биде таму за да помогне во внесувањето на спортот во ново време. Тоа не би било првиот пат на компанијата во спортот. Минатата година, компанијата ги спонзорираше автомобилите на серверални возачи за неколку трки. Тие се враќаат оваа сезона како примарен спонзор на број 24 Chevrolet SS на Chase Elliott. Sun Energy1 е еден од најголемите соларни развивачи и изведувачи во САД, тие веќе имаат повеќе од 500 мегавати соларни проекти на Интернет, со уште 2.000 мегавати кои доаѓаат на Интернет наскоро. Лионел Racing Chase Elliott #24 Sunenergy1 2017 Chevrolet SS 1 : 64-та скала, тврдо-врвна официјална диекаст на серијалот на Cup NASCAR : Age Range : 8 години и повеќе. Тешка скала. Тркалачки гуми на Гудјеар. Истата шема на бои што се гледа на патеката.

Спецификација

Избор на клиент