.

.

Каскадна сртот налепена заморска природна

Каскадна сртот налепена заморска природна

DEN 880.00
Залиха
Достапно за нарачка

Слушан Гвинеја : Традиционално се користи во муви со лосос и челик. Гвинеја е одличен пердув за нимфи, пуперки и особено како образи на поток. Големи до средни очи. Приближно 1/4-унца пакет. Каскада сртот налепена заморска природна : затрупана замор : традиционално се користи во мушички со лосос и челик. Гвинеја е одличен пердув за нимфи, пуперки и особено како образи на поток. Големи до средни очи. Приближно 1/4 мл пакет.

Спецификација

Избор на клиент