.

.

Големото печатење на сликарството на завиткано платно

Големото печатење на сликарството на завиткано платно

DEN 768.00
Залиха
Достапно за нарачка

Карактеристики : -Ирити подготвени да висат. -Пококува сертификат за автентичност. -Професионално се протегаше рака. -Арктурална работа од издаваштво Куртис. -Галерија завиткана во одржливо, не-воедно дрво. Тема : -Секи/пејзаж и природа. Пол : -нетрална. Стил : -образно. Боја : -Маликолор. Временски период : -образно. Средна : -икула печатена. Тип на производ : -Отпечаток на сликарство. Примарен уметнички материјал : -Канвас. Големина 18 "h x 18 " w x 1.5 "d - големина : -small 18 " - 24 ". Димензии : големина 18 " h x 18 "w x 1.5 " d - целокупна висина - горе до дното : -18 ". Големина 18 " H x 18 "W x 1.5 " d - целокупна ширина - од страна на страна : -18 ". Големина 18 " H x 18 "W x 1.5 " Г - целосна длабочина - предна кон грбот : -1.5 ". Големина 18 " H x 18 "W x 1,5 " D - целосна тежина на производот : -5 bs. Карактеристиките на Marm8981 пристигнуваат подготвени да висат. Вклучува сертификат за автентичност. Професионално се протегаше рака. Уметнички дела од издаваштво Куртис. Галерија завиткана во одржливо, невородно дрво. Предмет : Бројки/пејзаж и природа. Пол : Неутрален. Стил : современ. Боја : повеќебојно. Временски период : современ. Среден : Giclee Printed Product Тип : Печатење на сликарство. Примарен уметнички материјал : платно. Големина (18 "H x 18" W x 1,5 "D) : мали 18" -24 ". Големина (24" H x 24 "W x 1.5" D) : Мал 18 "-24". Големина (32 "H x 32" W x 1,5 "D) : Среден 25" -32 ". Големина (40" H x 40 "W x 1,5" D) : Голем 33 "-40". Големина (48 "H x 48" W x 1.5 "D) : преголем 41" и погоре. Димензии Големина 18 "H x 18" W x 1,5 "D целокупна висина - од горе до дно : 18". Севкупна ширина - страна на страна : 18 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 24 "H x 24" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 24". Севкупна ширина - страна на страна : 24 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 6 фунти. Големина 32 "H x 32" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 32". Севкупна ширина - од страна на страна : 32 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 7 фунти. Големина 40 "H x 40" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 40". Севкупна ширина - страна на страна : 40 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 9 фунти. Големина 48 "H x 48" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 48". Севкупна ширина - од страна на страна : 48 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 12 фунти.

Спецификација

Избор на клиент