.

.

Електрични конектори за слајдови, сини, брои

Електрични конектори за слајдови, сини, брои

DEN 1.00
Залиха
Достапно за нарачка

Овие корисни 3М електрични конектори за слајдови за жени се дизајнирани за употреба со жица со мерач опсег од 16 до 14 што треба да се поврзе со со иста големина машки конектор. Тие се специјално фабрикувани со високите стандарди на компанијата да бидат постојано ефикасни и да нудат сигурни перформанси. Конекторите за електрична жица се целосно изолирани за вашата безбедност и интегритетот на кола. Iresиците се едноставни за вметнување во овој производ, кој обезбедува одлична сила за задржување, додека сè уште ви овозможува лесно и брзо да се исклучите по потреба. Овие 3М електрични конектори се светло сина сенка и достапни во 15 пакет за ваша погодност. Тие се наведени за да обезбедат безбедна врска и се одличен избор за вашиот следен проект за жици. Користете ги овие за работни места или во вашиот дом или во канцеларија. 3М електрични конектори за слајдови, сина, 15 пакувања : слајд се поврзува, женски. За употреба со жица од 16 до 14 мерачи. Целосно изолирани конектори за електрична жица. Овозможува одлична сила за држење. Се исклучува лесно и брзо. Наведен UL. 1/4 "сечило.

Спецификација

Избор на клиент