.

.

Дланка влакна метла Десктоп Дланка Влакна Метла Кратка Рачка Прашина Четка Мала Метла Домаќинство Прашина Прашина

Дланка влакна метла Десктоп Дланка Влакна Метла Кратка Рачка Прашина Четка Мала Метла Домаќинство Прашина Прашина

DEN 1.33
Залиха
Достапно за нарачка

Опис. Оваа десктоп мала метла е направена од безбеден материјал, така што може да се користи за . долго време. Усвојување на едноставен и удобен дизајн, оваа метла ќе . многу ви помагаат во секојдневниот живот. Тоа може да биде еден од најдобрите избори за вас, и. тоа ќе ви даде добро искуство за чистење. Карактеристики. - Боја : Како Што Е Прикажано. - Материјал : дланка влакна. - Големина : 28, 00Х17, 00Х4, 00см/11, 00Х6, 68Х1, 57ин. - Оваа мала десктоп метла за прашина е направена од сигурен материјал, така што може да се користи долго време. - Четка за прашина со кратка рачка има широка апликација, која е погодна за работна површина, кабинет, работна површина. - Малата метла за прашина е лесна и лесна за држење, погодна за држење за употреба за чистење. - И, дизајнирана со јаже, метлата може лесно да се закачи на куката за лесно складирање. - Оваа мала десктоп метла може да се користи во секојдневниот живот, исто така ќе ви помогне многу во кујната, канцеларијата или домот. Оваа мала десктоп метла за прашина е направена од сигурен материјал, така што може да се користи долго време. Рачно изработена Метла Десктоп Прашина Метла Чистење Метла. Четка за прашина со кратка рачка има широка примена, која е погодна за работна површина, кабинет, работна површина. Малата метла за прашина е лесна и лесна за држење, погодна за држење за употреба за чистење. И, дизајнирана со јаже, метлата може лесно да се закачи на куката за лесно складирање. Оваа мала десктоп метла може да се користи во секојдневниот живот, исто така ќе ви помогне многу во кујната, канцеларијата или домот.

Спецификација

Избор на клиент