.

.

Correll Inc. Делукс табели со висок притисок со висок притисок 48x48

Correll Inc. Делукс табели со висок притисок со висок притисок 48x48

DEN 2.67
Залиха
Достапно за нарачка

Делукс табели со врвни активности со висок притисок 48x48 ", квадратно црвено сребро Mist Deluxe Топ Активност со висок притисок Табела 1 1/4 " Делукс табла за честички со висок притисок Врвот со табла со табли за поддржувачи на нозете Прилагодете 19 "на 29 " во 1 во 1 во 1 во 1 "Зголемување на заградите за монтирање на нозете претходно приврзани со 7 завртки три дополнителни завртки во плочата за нозе и преголема заграда за фиба. Делукс со висок притисок Топ Активност Табела 1 1/4 " Делукс на табла со висок притисок на горниот дел од таблата со висок притисок со поддржувачи на нозете, прилагодени 19 " 29 "Во 1 " Зголемување на држачите за монтирање претходно приврзани со 7 завртки дополнителни завртки во плочата за нозе и преголема ширина на заграда за заграда (во) : 48- Топ боја : црвена- горната големина (во) : 48x48 "- Рамка / рамка / Боја на нозете : Сребрена магла- Т-мувла (раб опсег) Боја : црна- висина (IN) : 19-29- должина (IN) : 48 Делукс табела со врвна активност со висок притисок. 1 1/4 "Делукс на честички од табла со висок притисок со поддржувач. Стандардни нозе прилагодени 19" до 29 "во 1" зголемување. Загради за монтирање на нозете претходно расположени со 7 завртки. Три дополнителни завртки во плочата за нозе и преголема заграда за коса.

Спецификација

Избор на клиент