.

.

Барнет Зомби Хантер Слингсшот

Барнет Зомби Хантер Слингсшот

DEN 0.33
Залиха
Достапно за нарачка

Барнет Зомби Хантер Слингсхот има револуционерен дизајн со уникатен комбиниран преден стабилизатор и систем на видување. Исто така, вклучува и проширена, одвојлива заграда на зглобот за засилена точност. Барнет Слингсхот има контурирана рачка со мек допир за безбеден и безбеден зафат. Се одликува со опсези на моќност на Магнум за подобрена флексибилност и е комплетно со водич за снимање и целна муниција. Барнет Зомби Хантер Слингсхот : Ловечки додаток со продолжена, одвојлива заграда на зглобот. Магнумски ленти за напојување. Контурирана зафат за мек допир за безбеден држач. Карактеристики на предниот стабилизатор и систем на видување. Вклучува водич за снимање и целна муниција. Уникатен дизајн за подобрена изведба.

Спецификација

Избор на клиент