.

.

Аваја Ѕид Монтирање ЗА IP Телефон, Црна

Аваја Ѕид Монтирање ЗА IP Телефон, Црна

DEN 3.33
Залиха
Достапно за нарачка

Аваја Ѕид Монтирање за IP Телефон, Црна Аваја Ѕид Монтирање ЗА IP Телефон, Црна Ѕид Монтирање нуди сигурен, удобен монтажа решение. Апликација / употреба на ѕид за подобра сигурност со дополнителна ефикасност.

Спецификација

Избор на клиент