.

.

Американски тркачки активиран празен сјај за црно тркало

Американски тркачки активиран празен сјај за црно тркало

DEN 4335.84
Залиха
Достапно за нарачка

Оваа серија беше специјално дизајнирана за решавање на потребите и желбите на денешните софистицирани афизиони на автомобили. Американската линија за производи за тркачки производи се карактеризира со дизајнерски елементи позајмени од трки и со конкурентни стапки на сила до тежина. Тркалата доаѓаат во неверојатни вклопувања, модерни завршувања и во класична и во современа големина. Нивните први обичајни тркала за патни автомобили беа воведени во почетокот на 1960 -тите, со вртежен момент, воведен во 1963 година, се смета за тркало што го создаде пазарот на обичај тркала. Додадете го последниот допир на надворешноста на вашето возило со модерната серија од Американски трки. Современата серија од американски трки ви дава можност да го издвоите вашето возило од обичните. Вртежот на вртежниот момент е едно од најкопираните тркала досега. Ако барате вистински класични прилагодени тркала, нема место подобро да се оди отколку во американските трки, компанијата што го измисли обичајното тркало! Американската тркачка опрема АД беше започнато во 1956 година од тркачот на влечење Ромео Палимедес, правејќи задни тркала на магнезиум за „Драгстери“. Американските тркачки дизајни и инженерските карактеристики го издржаа тестот на времето.

Спецификација

Избор на клиент