.

.

Аин Бејтраг Зур Рехтлихен Кензеихнунг дер Консисторијал-Синодалверфасунг ... [Кожа врзан]

Аин Бејтраг Зур Рехтлихен Кензеихнунг дер Консисторијал-Синодалверфасунг ... [Кожа врзан]

DEN 239.84
Залиха
Достапно за нарачка

Изберете ја претпочитаната боја без дополнителни трошоци! Истражете повеќе опции со кликнување на „Повеќе слики“ и известете нè за вашиот избор преку е -пошта. Претставувајќи исклучително издание врзано од кожа, стручно изработено од престижната организација „Ретко библиобу“ со оригинална природна кожа која благодатно ги украсува 'рбетот и аглите. Привлечноста продолжува со печатење на златни лисја што додава допир на елеганција, додека раката втиснување на заоблениот 'рбет му дава уметничка талент. Ова ремек -дело е прецизно препечатено во 2023 година, користејќи го непроценливото водство на оригиналното издание објавено пред многу години во 1906 година. Ако е сет со повеќе том, тогаш тоа е само единечен волумен, ако сакате да нарачате специфичен или сите тома што ги имате може да не контактира. Содржината на оваа книга е претставена во класично црно -бело. Неговата издржливост е обезбедена преку прецизна техника за врзување за шиење, подобрување на неговата долговечност. Втиснат на хартија за квалитет на врвот. Тим на професионалци стручно ја обработи секоја страница, деликатно зачувувајќи ја својата содржина без промена. Поради гроздоберната природа на овие книги, секоја страница е рачно обновена за читливост. Како и да е, во одредени случаи, може да опстојува повремена матност, сегменти што недостасуваат или слаби црни дамки. Искрено се надеваме на разбирање за предизвиците со кои се соочивме со овие книги. Препознавајќи го нивното значење за читателите кои бараат увид во нашето историско богатство, ние вредно ги вративме и ги преименувавме. Нашата намера е да го понудиме овој вреден ресурс уште еднаш. Со нетрпение ги чекаме вашите повратни информации, со надеж дека ќе најдете дека ќе бидат привлечни и великодушно ќе ги споделите вашите размислувања и препораки. Ланг : - Германски, страници 127, Печати на побарувачка. Одрекување на производот : kindубезно бидете информирани дека, заради својствената природа на кожата како природен материјал, ситни обезбојувања или текстурални варијации може да бидат воочливи. Истражете го Edition Folio (12x19 инчи) : Достапно на барање. Ein Beitrag Zur Rechtlichen Kennzeichnung der Konsistorial-Synodalverfassung .. 1906 [Leather Bound].

Спецификација

Избор на клиент