.

.

8PK Компатибилен За Брат P-touch HSE - HS-HSe hs 0.92 Црна На Бела Лента Со Етикета За Намалување На Топлина

8PK Компатибилен За Брат P-touch HSE - HS-HSe hs 0.92 Црна На Бела Лента Со Етикета За Намалување На Топлина

DEN 399.84
Залиха
Достапно за нарачка

Забелешка : пред инсталацијата, ве молиме свртете ја брзината во насока (спротивно од стрелките на часовникот) за да ја затегнете лентата за да избегнете кршење или заглавување и продолжете дел од етикетата преку излезот на етикетата. GREENCYCLE Компатибилен За Брат HSE - 251 Црна На Бела Топлина Смалуваат Рачни Производителот Етикета Пополнува. Ширина : 23,6 мм (0,92 инчи). Должина : 1,5 метри(4,92 стапки). Боја : Црно Печатење На Бела Лента. Стапка На Намалување : 2 : 1. Тип : лентата за Цевки за собирање Топлина лесно се лупи и цврсто се вклопува во вашата жица. Карактеристики : Етикетите се отпорни на избледување, отпорни на вода, отпорни на маснотии, отпорни на нечистотија, отпорни на триење, отпорни на температура, антикорозивни, анти-УВ. . Употреба во : лентите за етикети на Цевки за смалување На Топлина се погодни за внатрешна и надворешна употреба и се совршени за обележување кабли,влакна и жици и многу повеќе. Компатибилен за брат п-допир печатач : . PT330, PT350, PT520, PT540, PT580c, PT1400, PT1500pc, PT1600, PT1650, PT2200, PT2210, PT2300, PT2310, PT2400, PT2410, PT2430 PC, PT2500pc, PT2600, PT2610, PT2700, PT2710, Pt2730, PT2730 VP, Pt7500, PT7600,PT-H500,PT-E500,PT-E550 W, PT-P700,PT-P710 BT,PT-P750 W,PT-P750wp,PT-D600,PT530, PT550, PT3600, Pt9200pc, PT9200 DX, Pt9400, PT9500 PC, PT9600, PT9700 PC, PT9800 PCN,PT-E800 W,PT-P900, PT-P900 W, PT-P950nw,pt-GREENCYCLE КОМПАТИБИЛЕН ЗА БРАТ HSE - 251 HSE 251 Hs 251 HS - 251 hs-251 Етикета На цевката за топлинско Собирање Лента. Боја : Црно Печатење На Бела Лента, Должина : 4,92 стапки(1,5 м), Ширина : 23,6 мм(0,92 инчи); стапката на Намалување е 2 : 1. Компатибилни хсе-251 цевки за Топлинско Собирање етикетите се совршени за обележување на кабли, влакна и жици и можат да се користат за жици и кабли во дијаметар од 7,3 мм (0,29") до 14,3 мм (0,56"). Компатибилен За Брат PT330 PT350 PT520 PT540 PT580c PT1400 PT1500pc PT1600 PT1650 PT2200 PT2210 PT2300 PT2310 PT2400 PT2410. Овој производ не е поврзан ниту произведен од Брат Меѓународна Корпорација затоа, Брат не прави претстави или гаранции во врска со квалитетот на производот.

Спецификација

Избор на клиент