.

.

18 W 70 H Lifetime vinyl, обичен директно врвен центар Mullion, отворени ролетни со лувер, Бургундија црвена

18 W 70 H Lifetime vinyl, обичен директно врвен центар Mullion, отворени ролетни со лувер, Бургундија црвена

DEN 0.67
Залиха
Достапно за нарачка

Нашите обичајни отворени ролетни за лувер даваат мерка на едноставна, непобитна елеганција. Прецизната, автентична длабочина на нашите Луверс создава живописен карактер и интересни сенки за повеќе сценска фасада, без разлика дали е за современи дизајни или повеќе историски погледи. Шутнерите ги надополнуваат стиловите од Кејп Код до Федерален, стил на ќерамиди, Foursquare и многу повеќе. Вклучува пар ролетни и хардвер за појавување на бои. Најлесна инсталација - Инстали за неколку минути со вклучен хардвер. Поради материјали, ширините и должините се номинални +/- 1/2 ". Трајни градежни карактеристики се обликувани низ боја и јасен текстура на дрва.

Спецификација

Избор на клиент