.

.

1 2 W 8 D 8 H Newport Mounce Corbel W Backpate, западен црвен кедар

1 2 W 8 D 8 H Newport Mounce Corbel W Backpate, западен црвен кедар

DEN 575.52
Залиха
Достапно за нарачка

Нашата рустикална колекција е инстант класика. Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните технологии за изградба на производи од дрво „Дневник и дрва“ што биле во архитектура со векови. Бидејќи нашите производи не се сушат печки, секоја ставка во нашата рустикална колекција е 100% уникатна и ќе ги содржи природните варијации што ги нуди дрвото. Вашата дрвена заграда, Корбел, рафтер опашка, ќе содржи уникатни бои, зрна, текстури, јазли, Сапвуд се издвојува од домовите за сечење колачиња; Користете го семејството на производи за рустикална колекција. 5 1/2 "W x 8" D x 8 "H Newport Monue Corbel w/backpate, западен црвен кедар.

Спецификација

Избор на клиент